Een warm welkom

Hallo en welkom op onze website. We zijn blij dat je hier bent.

Het doel van deze website is om ons kort voor te stellen. Om aan jou te laten weten wat je bij ons kan verwachten en om jou een duidelijk overzicht te geven van onze aankomende workshops.

We willen staan voor lokale, persoonlijke service en kwaliteit. We willen mensen raken en ontroeren met Wout zijn meesterwerkjes. Hij stopt in elk boeket, in elk stuk, telkens weer zijn hele hart en passie.

We geven maandelijkse workshops in een huiselijke sfeer. Wout streeft er naar om iedereen met een prachtexemplaartje naar buiten te laten gaan. Verder zijn we ook vrijblijvend na afspraak te bezoeken voor al je andere wensen gaande van feesten tot evenementen als voor moeilijkere momenten. Wij leveren tevens je bestelling met alle plezier aan huis. Door enkele lopende projecten kunnen wij voorlopig geen nieuwe bestellingen meer aannemen. We bieden als alternatief graag een cadeaubon aan. Deze is nadien in te ruilen voor een boeket, bloemstuk of workshop naar keuze en blijft onbeperkt geldig.

Kijk gerust even verder, geniet van een b(l)oeiend leven.

Warme groeten, Wout en Ruben

"Mijn liefde voor bloemen wil ik graag met jullie delen. Mensen verbinden door composities met bloemen doet me een enorm plezier, mensen ontroeren met de schoonheid van bloemen is mijn levensdoel." - Wout Knuts